Om företaget

 

KAKELFABRIKEN

Kakelfabriken tar hand om hela ditt badrum när du ska renovera!
Plattsättare/snickare - i samband med EL och VVS.

Vi gör alla typer av jobb med kakel/klinker, allt från kakling i köket till helrenovering av badrummet.


Vi har ett stort och brett sortiment av kakel, klinkers och samtliga tillbehör. Vi har även badrumsinredningar, duschar, termostat blandare och bubbelbadkar från kända varumärken som Hafa, Dansani, Temal, Damixa, Mora, Ifö och Gustavsberg.

KAKELFABRIKEN startade år 2000 med att sälja kvalitetsprodukter till lägsta möjliga pris. Att vi kan ha så bra priser beror på att vi direktimporterar från Spanien och Italien. I vår 5000 kvm stora kakelfabrik har vi minst 100 ton kakel och klinkers i lager. 50 sorters kakel och 100 sorters klinkers gör att valmöjligheterna är stora. I utställningshallen som är på 800 kvm kan du se 50-talet badrumsmontrar.

2008 anställde vi vår första plattsättare och en ny verksamhet inom företaget startade. Vi märkte att folk gärna ville anlita någon som tog hela ansvaret för en renovering, man ville köpa ett komplett badrum helt enkelt. Vi inriktade oss på badrumsrenoveringar och började sammarbeta med snickare, rörmokare och elektriker för att kunna erbjuda en totalentreprenad.

Idag är vi totalt 6 anställda, 2 i butiken och 4 hantverkare, som är specialiserade på kakel och badrum.

Så går du i tankarna att renovera ditt badrum? Då kan vi på Kakelfabriken hjälpa dig att få just ditt drömbadrum.

 

Här presenterar vi de största fabrikerna vi jobbar med från Spanien och Italien.